De volgende stap: het PADI Advanced Open Water Diver brevet!

Heb jij je Open Water brevet en ben je klaar voor de volgende uitdaging? Of wil jij je vaardigheden naar een volgend niveau brengen? Dan is de PADI Advanced Open Water Diver- cursus wat voor jou.
Gaat je belangstelling uit naar foto’s maken onder water, wil je nog stabieler in het water liggen of ben je van plan eens ’s- nachts te gaan duiken?

De keus is volledig aan jou. Er zijn in totaal 12 specialisaties om uit te kiezen en na 5 behaalde onderdelen, ben je een Advanced Open Water Diver. De Adventure Dives die verplicht zijn om Advanced Open Water Diver te worden zijn de Diepduik en Navigatieduik.

Onderstaand de lijst met specialisaties die door ons gegeven worden:

Onderwaternavigatie

Stromingsduik

Onderwaterbiologie

Diepduik

Wrakduik

Droogpak

Onderwaterfotografie

Nachtduik

Zoeken & Bergen

Volgelaatsmasker

Trimtechniek

Adaptive Support Diver

MaiDiving staat garant voor een flexibele planning van de gekozen cursus. Mocht je verhinderd zijn om aan een les deel te nemen, dan wordt in overleg een inhaalles gepland. Wij hanteren geen vaste startdata, waardoor je op ieder gewenst moment kunt beginnen aan een leertraject. Het is ook mogelijk om theorielessen en buitenwaterduiken doordeweeks overdag te volgen.

De Adventure Dives geven tevens een opstapje naar het volgen van een Specialty; een uitgebreidere versie van de Adventure Dive die bestaat uit meerdere duiken.

Divecenter

Kaasmakerstraat 42

3194 DJ HOOGVLIET

Facebook
Instagram
Newsletter