MAIDIVING AGENDA

Cursussen

Alle PADI cursussen die reeds staan gepland, zie je hieronder aangegeven. Wil je graag aan een cursus starten, maar schikt de startdatum op deze kalender niet? Werk je in continudiensten, waardoor je niet alle lessen kunt bijwonen? Neem gerust contact met ons op. Wij verzorgen dan een planning op maat. U kunt hier de prijzen vinden van onze duikcursussen en EHBO/BHV opleidingen.

Zwembadtrainingen

De onderwerpen van onze zwembadtrainingen variëren van zwemtechniek tot persluchtoefeningen.  Voor de training verzamelen we om 20.00 bij zwembad Albrandswaard te Rhoon. Graag horen we het vooraf indien u deelneemt, in verband met de beschikbaarheid van materialen. Per training vragen wij een bijdrage van €5,50 per persoon; indien er met perslucht wordt getraind, zijn duikmaterialen inbegrepen. Het is mogelijk een stempelkaart te kopen voor 10 trainingen voor €45,00.

Duikevenementen

Het hele jaar door kunt u deelnemen aan onze gezellige duikevenementen. De duikstekken worden een week van tevoren door het divecenter gekozen op basis van weersomstandigheden, drukte en andere relevante omgevingsfactoren.  Let op: indien u uw deelname aan een evenement 48 uur alvorens het evenement plaatsvindt annuleert, zijn wij genoodzaakt 50% van de bijdrage alsnog in rekening te brengen. MaiDiving raadt aan met ieder evenement de gegevens van uw duikverzekering mee te nemen.

Prijzen events

Picknick: €12,50 p.p.
BBQ: €27,50 p.p.

Alle vermelde prijzen zijn exclusief de huur van duikuitrusting. De prijzen voor buitenlandse events of externe locaties kunnen variëren van €25,00 – €45,00. Vermeld in de aanmelding of je een prijsopgave wenst te ontvangen.

Wil jij besparen op de huur van uitrusting en genieten van meer voordelen? Lees hier meer over ons membership.

Inschrijven

Ga jij mee met een van onze events? Vermeld bij de aanmelding:

 • Hoeveel deelnemers en het opleidingsniveau (indien niet bekend bij het divecenter)
 • Of je materialen wenst te huren van het divecenter
 • Of er dieetwensen zijn
 • Eventuele medische of andere zaken waar wij rekening mee kunnen houden.

   Voornaam

   Achternaam

   Straatnaam + huisnummer

   Postcode

   Woonplaats

   Telefoonnummer

   Email

   Bericht

   [puzzlecaptcha puzzlecaptcha-829]