MAIDIVING AGENDA

Cursussen

Alle PADI cursussen die reeds staan gepland, zie je hieronder aangegeven. Wil je graag aan een cursus starten, maar schikt de startdatum op deze kalender niet? Werk je in continudiensten, waardoor je niet alle lessen kunt bijwonen? Neem gerust contact met ons op. Wij verzorgen dan een planning op maat. U kunt hier de prijzen vinden van onze duikcursussen en EHBO/BHV opleidingen.

Zwembadtrainingen

De onderwerpen van onze zwembadtrainingen variëren van zwemtechniek tot persluchtoefeningen.  Voor de training verzamelen we om 20.00 bij zwembad Albrandswaard te Rhoon. Graag horen we het vooraf indien u deelneemt, in verband met de beschikbaarheid van materialen. Per training vragen wij een bijdrage van €5,50 per persoon; indien er met perslucht wordt getraind, zijn duikmaterialen inbegrepen. Het is mogelijk een stempelkaart te kopen voor 10 trainingen voor €45,00.

Duikevenementen

Het hele jaar door kunt u deelnemen aan onze gezellige duikevenementen. De duikstekken worden een week van tevoren door het divecenter gekozen op basis van weersomstandigheden, drukte en andere relevante omgevingsfactoren.  Let op: indien u uw deelname aan een evenement 48 uur alvorens het evenement plaatsvindt annuleert, zijn wij genoodzaakt 50% van de bijdrage alsnog in rekening te brengen. MaiDiving raadt aan met ieder evenement de gegevens van uw duikverzekering mee te nemen.

Inschrijven

  Voornaam*

  Achternaam*

  Straatnaam + huisnummer*

  Postcode*

  Woonplaats*

  Telefoonnummer*

  Email*

  Keuze Cursus*

  Type Specialty

  * verplicht

  Los de puzzel op