Ken jij onze DMIO’s al? ๐Ÿ˜Ž
PADI Divemasters In Opleiding volgen hier niet zomaar een cursus. Om de rol van recreatief duiker naar professional echt eigen te maken, lopen zij stage in het divecenter tijdens cursussen. Dit is vrijwillig en wordt aangeboden naast het curriculum, niet als vereiste. Door meer de diepte in te gaan (๐Ÿ˜‰) naast de lesstof, komen zij compleet voorbereid uit de opleiding en zijn ze klaar een assisterende rol aan te nemen. Dit doen ze met plezier en passie en dat verdient een spotlight!
Rodney is begonnen met duiken na een vakantie in de Dominicaanse Republiek. Tijdens het snorkelen was hij verre van onder de indruk, tot er een boot voorbij kwam waarop in grote letters stond ”SCUBA DIVING”. Zijn vriendin vertelde dat er dichtbij huis in Nederland een duikschool om de hoek zat en als Rodney iets in zijn hoofd heeft.. is zijn enthousiasme niet meer te stoppen! Eenmaal Open Water gebrevetteerd, werd hij deel van het meubilair bij MaiDiving.
”Ik voel me verbonden met de organisatie, het is niet alleen beginnende duikers helpen. Het ondersteunen van de staf als onderdeel van een team is heel leuk. De ervaring die mij het meest bij stond was tijdens een cursus, waarbij een cursist emotioneel werd. Achteraf vertelde ze dat het een geruststelling was dat ik erbij zat, door mij kreeg ze meer rust. Dat is bijzonder. Ik wil mensen laten kennismaken met een bijzondere wereld waar ik ook graag met mijn vriendin ben. Een ervaring die je kunt delen. Als ik mijn PADI Divemaster opleiding heb afgerond, wil ik vooral veel gaan gidsen in Zeeland.”
Je herkent Rodney in de winkel aan de PADI PRO in opleidingsbadge. Stuur hem ook gerust een bericht om een duik in te plannen! ๐Ÿ˜Ž