Duikkeuringen

Het is mogelijk om bij MaiDiving duikkeuringen in te plannen. Hiervoor werken wij samen met Mitchel Dijkhof van MD-Duikkeuringen.

Duikkeuringen door MD-duikkeuringen zijn zorgvuldig en uitgebreid. Het doel van een keuring is niet alleen goed- of afkeuren, een belangrijk onderdeel van de duikkeuring is advies op maat, aangepast op de eventuele problemen van de duiker.

Vooraf aan de keuring lever je een vragenlijst in met informatie over je gezondheid waarop verder wordt ingegaan tijdens het gesprek met de duikerarts. Verder bestaat een duikkeuring uit een lichamelijk onderzoek bestaande uit algemene indruk, bloeddruk en onderzoeken van KNO-gebied, hart, longen, neurologie en bewegingsapparaat. Aansluitend wordt spirometrie(longfunctie) onderzoek gedaan en een inspanningstest van 5 minuten (Harvard Step Test).

Een duikkeuring kost €100 per persoon en duurt ongeveer een half uur. Het is mogelijk contant of per PIN te betalen. Soms wordt een duikkeuring vergoed door de zorgverzekeraar. Meer informatie over de vergoeding per verzekeraar kunt u hier vinden.

Onze duikarts

Mijn naam is Mitchel Dijkhof, al van jongs af aan zei ik dokter te willen worden en deze passie is altijd gebleven. Na de zesjarige opleiding geneeskunde ontving ik in 2020 mijn artsenbul waarna ik ben gaan werken als arts.

Naast mijn passie voor geneeskunde ben ik ook altijd een echte watersporter geweest. Nog voor ik kon zwemmen lag ik met een snorkel in het water. Nu als duiker en als arts is het geweldig om deze passies te combineren als duikerarts.

Zie mijn website of facebookpagina voor meer informatie:

https://md-duikkeuringen.nl  https://www.facebook.com/MDDuikkeuringen

keuringsarts