MaiEvents

Het hele jaar door kunt u deelnemen aan onze gezellige duikevenementen. De duikstekken worden een week van tevoren door het divecenter gekozen op basis van weersomstandigheden, drukte en andere relevante omgevingsfactoren.

Aanmelden voor de MaiDiving Events? Neem contact met ons op!

15 december 2019 Women Dive Day Winter Edition €45,00
Wij verzamelen om 12:30 voor een lange duik in het indoor duikparadijs TODI. Voor de deelnemende dames heeft MaiDiving een warme verrassing klaarstaan! Het evenement is toegankelijk vanaf (Junior) Scuba Diver. Van tevoren wordt er een briefing verzorgd en begeleiding onder water is uiteraard mogelijk. Bekijk het Facebookevent voor meer informatie.
12 januari 2020 Nieuwjaarsduik Gratis voor members
Happy new year! We duiken het nieuwe jaar in rond 9:00, waarna MaiDiving voor je klaar staat aan de kant met een warme kop soep.
Dit evenement is gratis voor members. Voor deelnemers zonder membership wordt een bijdrage van €5,00 p.p. gerekend.
19 januari 2020 Indoor: TODI €45,00
De nieuwjaarsduik toch liever in warm water? Geen probleem! Wij verzamelen 19 januari omstreeks 12:00 in TODI, België. Bekijk de vele objecten onder water en zwem door grote scholen vissen. Benieuwd naar de typen vissen die in TODI wonen? Klik dan hier.
15 maart 2020 Seizoensaftrap
Gratis voor members
Een feestelijke aftrap van het nieuwe duikseizoen! Vanaf 13:00 is iedereen van harte welkom voor een hapje en een drankje. Voor deelnemers zonder membership wordt een bijdrage van €7,50 p.p. gerekend.
12 april 2020 Paasduik&BBQ € 27,50 p.p.
Happy Easter bij MaiDiving! Zet je oren maar op voor een frisse Paasduik in Zeeland, zodra je uit het water komt staat de BBQ aan.
17 mei 2020 Special: Naturagart n.t.b.
Wij maken een trip naar de oosterburen voor een duik in natuurvijver Naturagart. Deze kunstmatig aangelegde zoetwaterstek is het thuis van maar liefst 2 meter lange meervallen en steuren. Een Must Dive dus!
7 juni 2020 Dive&Picknick €17,50
Toegankelijk voor alle leeftijden: de Toolenburgerplas. Speur in ondiep water naar de grote meerval en snoeken. Na jouw duik staan wij weer klaar met een geheel verzorgde picknick die in het zonnetje genuttigd kan worden.
12 juli 2020 PhotoDive&Picknick €17,50
Hoe goed ken jij jouw achtertuin? MaiDiving organiseert een ochtendduik met het thema Visherkenning & Fotografie. Leer meer over het onderwaterleven in Zeeland, fotografeer wat je ziet met hulp van ervaren instructeurs en geniet daarna van een gezellige picknick.
30 augustus 2020 End of Summer BBQ
€ 27,50 p.p.
Als afsluiter van de zomervakantie, maken we twee duiken in het onderwaterpark Twiske. Er zijn 5 duikroutes te volgen. Ook zijn hier recentelijk containers geplaatst onder water; een aanrader voor wrakduikers dus! Na de duiken staat een compleet verzorgde BBQ klaar.
3 & 4 oktober 2020 Bijzonder België vanaf €69,00 p.p.
We reizen af naar het zuiden van België om twee prachtige steengroeven te bezoeken. Bewonder het vliegtuig en de vissen in La Gombe en maak kennis met de steuren, baarzen, snoeken en karpers in Vodelée. MaiDiving verzorgt van zaterdag 3 op zondag 4 oktober een overnachting.
15 november 2020 NEMO33 n.t.b.
Een tropische diepduik in Brussel? Dat is mogelijk bij NEMO33. Dit diepe zwembad is een ideale stek voor de koudere maanden. Goed als voorbereiding op de Advanced Open Water cursus of gewoon als oefening.

Meer informatie? Kom langs in de winkel, bel ons op 010- 295 47 45 of neem contact met ons op per mail.

Let op: indien u uw deelname aan een evenement 48 uur alvorens het evenement plaatsvindt annuleert, zijn wij genoodzaakt 50% van de bijdrage alsnog in rekening te brengen.

MaiDiving raadt aan met ieder evenement de gegevens van uw duikverzekering mee te nemen. Heeft u geen duikverzekering? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Traint u ook gezellig mee in het zwembad? De instructeurs van duikvereniging DOV Botlek en MaiDiving verzorgen iedere vrijdagavond van 21:00 – 22:00 leerzame lessen in zwemvaardigheid, snorkelvaardigheid en duiken met perslucht. Op woensdagavond staan we voor u klaar van 20:30- 21:00 in zwembad Albrandswaard te Rhoon. Klik hier voor het rooster van de zwembadtrainingen.