MaiEvents

Het hele jaar door kunt u deelnemen aan onze gezellige duikevenementen. De duikstekken worden een week van tevoren door het divecenter gekozen op basis van weersomstandigheden, drukte en andere relevante omgevingsfactoren.

Aanmelden voor de MaiDiving Events? Neem contact met ons op!

7 juni 2020 Dive&Picknick €17,50
Toegankelijk voor alle leeftijden: de Toolenburgerplas. Speur in ondiep water naar de grote meerval en snoeken. Na jouw duik staan wij weer klaar met een geheel verzorgde picknick die in het zonnetje genuttigd kan worden.
12 juni 2020 Sponsordiner €40,00
Dit jaar organiseren wij weer de duikclinicweek voor kinderen met een beperking. Om de plaatsing van de duiktank te kunnen realiseren en daarmee dit evenement weer doorgang te kunnen laten vinden, hebben wij van veel mensen een warme ondersteuning nodig en natuurlijk stellen wij daar wat tegenover… Een geweldig Indisch diner, inclusief bijbehorende drankjes met een educatief tintje in een gastvrije ambiance van het restaurant van de St. Mattheusschool in Rotterdam. Klik hier voor meer informatie of om aan te melden.
12 juli 2020 PhotoDive&Picknick €17,50
Hoe goed ken jij jouw achtertuin? MaiDiving organiseert een ochtendduik met het thema Visherkenning & Fotografie. Leer meer over het onderwaterleven in Zeeland, fotografeer wat je ziet met hulp van ervaren instructeurs en geniet daarna van een gezellige picknick.
30 augustus 2020 End of Summer BBQ
€ 27,50 p.p.
Als afsluiter van de zomervakantie, maken we twee duiken in het onderwaterpark Twiske. Er zijn 5 duikroutes te volgen. Ook zijn hier recentelijk containers geplaatst onder water; een aanrader voor wrakduikers dus! Na de duiken staat een compleet verzorgde BBQ klaar.
28 sept- 2 okt 2020 Duikclinicweek voor Speciaal Onderwijs
Even vrij van prikkels- een kind dat totale ontspanning ervaart onder water. Daar kijken wij ieder jaar naar uit! Dit jaar organiseren wij weer een duikclinicweek voor kinderen met een beperking. Wil jij dit initiatief steunen? Klik hier voor meer informatie.
15 november 2020 NEMO33 n.t.b.
Een tropische diepduik in Brussel? Dat is mogelijk bij NEMO33. Dit diepe zwembad is een ideale stek voor de koudere maanden. Goed als voorbereiding op de Advanced Open Water cursus of gewoon als oefening.

Meer informatie? Kom langs in de winkel, bel ons op 010- 295 47 45 of neem contact met ons op per mail.

Let op: indien u uw deelname aan een evenement 48 uur alvorens het evenement plaatsvindt annuleert, zijn wij genoodzaakt 50% van de bijdrage alsnog in rekening te brengen.

MaiDiving raadt aan met ieder evenement de gegevens van uw duikverzekering mee te nemen. Heeft u geen duikverzekering? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Traint u ook gezellig mee in het zwembad? De instructeurs van duikvereniging DOV Botlek en MaiDiving verzorgen iedere vrijdagavond van 21:00 – 22:00 leerzame lessen in zwemvaardigheid, snorkelvaardigheid en duiken met perslucht. Op woensdagavond staan we voor u klaar van 20:30- 21:00 in zwembad Albrandswaard te Rhoon. Klik hier voor het rooster van de zwembadtrainingen.