MaiEvents

Het hele jaar door kunt u deelnemen aan onze gezellige duikevenementen. De duikstekken worden een week van tevoren door het divecenter gekozen op basis van weersomstandigheden, drukte en andere relevante omgevingsfactoren.

Aanmelden voor de MaiDiving Events? Neem contact met ons op!

Let op: indien u uw deelname aan een evenement 48 uur alvorens het evenement plaatsvindt annuleert, zijn wij genoodzaakt 50% van de bijdrage alsnog in rekening te brengen. MaiDiving raadt aan met ieder evenement de gegevens van uw duikverzekering mee te nemen.

25 juni 2021

Avondduik

Gratis

De MaiEvents zijn terug! Op 25 juni verzamelen we ‘s avonds in Zeeland voor een duik als afsluiter van de werkweek. De duikstek zal voor zowel beginnende als gevorderde duikers toegankelijk zijn; iedereen is welkom.

4 juli 2021

Dive&Picknick

€17,50

We verzamelen vroeg op een nader te bepalen duikstek voor een frisse ochtendduik. Zodra je uit het water komt, staat ons eventteam klaar met een uitgebreide picknick!

11 juli 2021

Dive&Tapas

€17,50

Toegankelijk voor zowel beginnende als gevorderde duikers. We maken een middagduik, waarna ons team heerlijke tapas serveert.

30 juli 2021

Nightdive

Gratis

Er gaat niets boven een heerlijk kalme nachtduik in de Grevelingen- waar het onderwaterleven dat je overdag niet ziet, uit de schuilplaatsen komt. Ben je Open Water Diver? Geen probleem; maak een Adventure dive met een van onze ervaren instructeurs, of volg de Nachtduikspecialty.

14 augustus 2021

Surprise!

Gratis

Het event op 14 augustus wil je niet missen, maar wat er precies staat te gebeuren houden we nog even geheim. Zet jij ‘m vast in de agenda?

22 augustus 2021

Dive&BBQ

€27,50

Als afsluiter van de zomervakantie, organiseren we een BBQ op een nader te bepalen duikstek. Ben je vegetarisch? Geen probleem, wij houden rekening met alle dieetwensen!

Meer informatie? Kom langs in de winkel, bel ons op 010- 295 47 45 of neem contact met ons op.

Traint u ook gezellig mee in het zwembad? De instructeurs staan op woensdagavond voor u klaar van 20:30- 21:00 in zwembad Albrandswaard te Rhoon. Klik hier voor het rooster van de zwembadtrainingen.