MaiEvents

Het hele jaar door kunt u deelnemen aan onze gezellige duikevenementen. De duikstekken worden een week van tevoren door het divecenter gekozen op basis van weersomstandigheden, drukte en andere relevante omgevingsfactoren.

Aanmelden voor de MaiDiving Events? Neem contact met ons op!

10 juli 2020 Avondduik
Gratis.
Let op: voor dit event zijn slechts 20 plaatsen. We spreken eind van de middag af in Zeeland voor een duik.
25 juli 2020 Dive&Dessert
€ 11,95 p.p.
Let op: voor dit event zijn slechts 20 plaatsen. We spreken eind van de middag af bij Zoetersbout in Zeeland voor een prachtige schemer/nachtduik. Na de duik staan wij klaar met een lekker dessert om de avond mee af te sluiten!
15 augustus 2020 Avondduik bij Dreischor
Gratis.
Let op: voor dit event zijn slechts 20 plaatsen. We spreken eind van de middag af bij Dreischor Frans Kokrif voor een avondduik.
30 augustus 2020 End of Summer BBQ (o.v.b.)
€ 27,50 p.p.
Als afsluiter van de zomervakantie, maken we twee duiken in het onderwaterpark Twiske. Er zijn 5 duikroutes te volgen. Ook zijn hier recentelijk containers geplaatst onder water; een aanrader voor wrakduikers dus! Na de duiken staat een compleet verzorgde BBQ klaar.
15 november 2020 NEMO33 (o.v.b.) n.t.b.
Een tropische diepduik in Brussel? Dat is mogelijk bij NEMO33. Dit diepe zwembad is een ideale stek voor de koudere maanden. Goed als voorbereiding op de Advanced Open Water cursus of gewoon als oefening.
13 december 2020 Winterduik: TODI n.t.b.
We rijden naar België voor een tropisch duikje in indoor duikcentrum TODI!

Meer informatie? Kom langs in de winkel, bel ons op 010- 295 47 45 of neem contact met ons op per mail.

Let op: indien u uw deelname aan een evenement 48 uur alvorens het evenement plaatsvindt annuleert, zijn wij genoodzaakt 50% van de bijdrage alsnog in rekening te brengen.

MaiDiving raadt aan met ieder evenement de gegevens van uw duikverzekering mee te nemen. Heeft u geen duikverzekering? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Traint u ook gezellig mee in het zwembad? De instructeurs van duikvereniging DOV Botlek en MaiDiving verzorgen iedere vrijdagavond van 21:00 – 22:00 leerzame lessen in zwemvaardigheid, snorkelvaardigheid en duiken met perslucht. Op woensdagavond staan we voor u klaar van 20:30- 21:00 in zwembad Albrandswaard te Rhoon. Klik hier voor het rooster van de zwembadtrainingen.