MaiEvents

Het hele jaar door kunt u deelnemen aan onze gezellige duikevenementen. De duikstekken worden een week van tevoren door het divecenter gekozen op basis van weersomstandigheden, drukte en andere relevante omgevingsfactoren.

Aanmelden voor de MaiDiving Events? Neem contact met ons op!

6 januari 2019 Nieuwjaarsduik & borrel Gratis voor members
Happy new year! We duiken het nieuwe jaar in rond 9:00, waarna we om 12:00 een gezellige borrel organiseren in het divecenter, uiteraard met een kop soep!
Dit evenement is gratis voor members. Voor deelnemers zonder membership wordt een bijdrage van €7,50 p.p. gerekend.
27 januari 2019 Special: NEMO33 €27,50
We maken een diepe duik in het altijd tropisch warme NEMO33 te Brussel. Ideaal voor het oefenen van een diepduik in de winter! Uiteraard wordt er begeleiding verzorgd door MaiDiving.
7 en 10 februari 2019 Project AWARE Specialty €139,00
Meer kennis op doen over de werking van het onderwater- ecosysteem? MaiDiving verzorgt een Project AWARE Specialty mét rondleiding achter de schermen van het Oceanium in Diergaarde Blijdorp!
Op 7 februari vindt het theoriegedeelte van de specialty plaats in het divecenter. Op zondag 10 februari wordt de rondleiding achter de schermen in het Oceanium in Blijdorp georganiseerd. De entree voor de Diergaarde is bij de specialty inbegrepen, dus na de rondleiding kunnen we gehele middag rondlopen in de dierentuin. Wilt u alleen de rondleiding volgen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
17 maart 2019 Seizoensaftrap
Gratis voor members
Een feestelijke aftrap van het nieuwe duikseizoen! We starten met de Dive Against Debris Specialty in de Zevenhuizerplas. Vanaf 13:00 is iedereen van harte welkom voor een hapje en een drankje. Voor deelnemers zonder membership wordt een bijdrage van €7,50 p.p. gerekend. Bekijk hier het Facebookevent voor meer informatie.
21 april 2019 SearchDive&Picknick € 17,50 p.p.
MaiDiving zet een puzzeltocht uit onder water, leuk voor jong en oud! Na de duik staan we voor je klaar met een geheel verzorgde picknick! Bekijk hier het Facebookevent voor meer info.
5 mei 2019 RescueDive&BBQ €27,50 p.p.
We organiseren een Rescue- Review! Tijdens deze buitenwaterduik zijn gebrevetteerde Rescue Divers van harte welkom de vaardigheden op te frissen. Hierna staan we weer voor iedereen klaar met een heerlijke BBQ! Nog geen Rescue Diver? Doe gezellig mee en zie hoe een reddingssituatie werkt.
25 mei 2019 Emergency First Response Scenario Saturday! Gratis!
We organiseren een Emergency First Response scenariodag om de vaardigheden op te frissen. Ben je nog geen Eerste Hulpverlener? Doe gezellig mee en zie hoe te reageren op noodgevallen. Bekijk hier het Facebookevent.
23 juni 2019 PhotoDive&Picknick €17,50
MaiDiving organiseert een ochtendduik met het thema Fotografie. Leer meer over het fotograferen van het onderwaterleven in Nederland van ervaren instructeurs en geniet daarna van een gezellige picknick. Bekijk hier het Facebookevent.
4- 7 juli 2019 DiveInEngland
vanaf € 279,00 p.p.
Dit lange weekend reizen we af naar Dover, waar we bootduiken maken in het frisse water van de Noordzee, met 4 prachtige wrakduiken! Bekijk hier het Facebookevent.
20 juli 2019 PADI Women Dive Day Gratis!
Op deze zonnige zaterdag organiseren de vrouwen van MaiDiving een duikdag in Zeeland voor alle duikende dames. Na de duik houden we een high- tea; iedereen is welkom om mee te duiken en hapjes mee te nemen!
25 augustus 2019 Dive&BBQ € 27,50 p.p.
We maken een middagduik op een nader te bepalen duikstek. Na de compleet verzorgde BBQ is het mogelijk nog een avondduik te maken.
28-29 september 2019 Bijzonder België vanaf €69,00 p.p.
We reizen af naar het zuiden van België om twee prachtige steengroeven te bezoeken. Bewonder het vliegtuig en de vissen in La Gombe en maak kennis met de steuren, baarzen, snoeken en karpers in Vodelée. MaiDiving verzorgt van zaterdag 28 september op zondag 29 september een overnachting.

Meer informatie? Kom langs in de winkel, bel ons op 010- 295 47 45 of neem contact met ons op per mail.

Let op: indien u uw deelname aan een evenement 48 uur alvorens het evenement plaatsvindt annuleert, zijn wij genoodzaakt 50% van de bijdrage alsnog in rekening te brengen.

Traint u ook gezellig mee in het zwembad? De instructeurs van duikvereniging DOV Botlek en MaiDiving verzorgen iedere vrijdagavond van 21:00 – 22:00 leerzame lessen in zwemvaardigheid, snorkelvaardigheid en duiken met perslucht. Op woensdagavond staan we voor u klaar van 20:30- 21:00 in zwembad Albrandswaard te Rhoon. Klik hier voor het rooster van de zwembadtrainingen.