Houd je duik- en zwemvaardigheden bij met onze zwembadtrainingen

Onderstaand het rooster van de zwemtrainingen die op woensdagavonden worden aangeboden door MaiDiving.  Voor de training verzamelen we om 20.00 bij zwembad Albrandswaard te Rhoon. Graag horen we het vooraf indien u deelneemt, in verband met de beschikbaarheid van materialen. Per training vragen wij een bijdrage van €5,50 per persoon; indien er met perslucht wordt getraind, zijn duikmaterialen inbegrepen. Het is mogelijk een stempelkaart te kopen voor 10 trainingen voor €45,00.

De onderwerpen variëren van zwemtechniek tot persluchtoefeningen. Voor meer informatie en aanmelden: neem contact met ons op.

Traint u liever mee op de vrijdagavond? De instructeurs van duikvereniging DOV Botlek en MaiDiving verzorgen regelmatig op vrijdagavond van 21:00 – 22:00 leerzame lessen in duiken met perslucht. Hiervoor verzamelen we om 20:30 bij het clubhuis van De Kempvis, aan de linkerkant van het Rivièrabad te Spijkenisse. Graag horen we het vooraf indien u deelneemt, in verband met de beschikbaarheid van materialen. Per training wordt een bijdrage van €5,50 per persoon gerekend; hierbij zijn de duikmaterialen inbegrepen.

Voor meer informatie en om aan te melden: neem contact met ons op.