Discover Scuba Diving

Duiken is een super ontspannende sport, die voor jong en oud vrij gemakkelijk te leren en te beoefenen is. Kinderen kunnen al leren duiken vanaf 8 jaar oud. De uitrusting ziet er weliswaar indrukwekkend uit, toch is het vaak van minimale samenstelling om een tijdje comfortabel onder water door te kunnen brengen; ook het in elkaar zetten van de uitrusting lijkt moeilijker dan het is. Je zult veel plezier beleven met een PADI- proefduik. Deze bestaat uit twee mogelijkheden; een proefduik in het zwembad of een proefduik in het buitenwater, uiteraard beide door een ervaren instructeur.

Het is nu ook mogelijk een proefduik te doen in het zwembad met gebruik van een volgelaatsmasker. Dit masker bedekt het gehele gezicht, waardoor je gewoon uit je neus en mond kunt ademen!

Ontdek

” There’s nothing wrong with

enjoying looking at the surface

of the ocean itself, except that

when you finally see what

goes on underwater, you realize

that you’ve been missing the

whole point of the ocean.”

Dave Barry

 • PROEFDUIK

  Een duik om je te introduceren aan de onderwaterwereld. MaiDiving® zorgt er met deze cursus voor dat je vertrouwd raakt met de apparatuur, het ademen onder water en de theorie om een veilige duik te kunnen maken.

 • OPEN WATER

  De PADI OPEN WATER cursus is de eerste stap naar je duikbrevet, je leert de duik basisvaardigheden die ervoor zorgen dat je zelf veilig en comfortabel kunt duiken. Met je brevet kan je zelfstandig op avontuur!

 • ADVANCED OPEN WATER

  De PADI ADVANCED OPEN WATER cursus bestaat uit een verzameling van verschillende specialties. Ben je klaar voor nog meer uitdaging en het ontwikkelen van meerdere vaardigheden in één keer, dan is het Advanced Open Water programma iets voor jou.

 • RESCUE DIVER

  De PADI RESCUE DIVER cursus is een belangrijke stap als het gaat om het uitbreiden van de kennis en ervaring van elke duiker. De cursus leert je naast het bewaken van jezelf ook na te denken over de veiligheid en het welzijn van andere duikers.

Divecenter

Kaasmakerstraat 42

3194 DJ HOOGVLIET

Facebook
Instagram
Newsletter