Rotterdam Sport op Maat week 2015!


Sportplaza Zuiderpark, Rotterdam – MaiDiving heeft ook dit jaar weer voor een bijdrage geleverd bij de Rotterdam Sport op Maat week. Het team heeft zich de gehele week ingezet om mensen met een beperking kennis te laten maken met de wereld onder water.

Doordeweeks werden er clinics verzorgd voor kinderen van o.a. het Schreuder college en de Koninklijke Visio. “Voor de leerlingen was de clinic een groot avontuur. Ze vonden het best spannend, maar waren ook enorm enthousiast en wilden het liefst de dag erna weer het water in!”. De sfeer was goed en de instructeurs genoten van het feit dat ze de kinderen de geweldige ervaring van het onder water zijn konden laten ervaren. Wat een groot succes, nú al!

De grote dag moest nog komen. De volgende collage geeft een impressie van hoe de Rotterdam Sport op Maat dag zich afspeelde rondom de duiktank! Rotterdam Sport op Maat maakte zelf ook een filmpje om een een idee te geven waar het allemaal om draait deze dag. Iedereen die heeft bijgedragen aan deze fantastische manifestatie, hartelijk bedankt en tot volgend jaar!

Poster RSOM dag

Bekijk de poster met quotes en sfeerimpressies hier!

MaiDiving - Rotterdam Sport op Maat - Koninklijke Visio Facebook

MaiDiving - Rotterdam Sport op Maat