Ken jij onze DMIO’s al? ๐Ÿ˜Ž
PADI Divemasters In Opleiding volgen hier niet zomaar een cursus. Om de rol van recreatief duiker naar professional echt eigen te maken, lopen zij stage in het divecenter tijdens cursussen. Dit is vrijwillig en wordt aangeboden naast het curriculum, niet als vereiste. Door meer de diepte in te gaan (๐Ÿ˜‰) naast de lesstof, komen zij compleet voorbereid uit de opleiding en zijn ze klaar een assisterende rol aan te nemen. Dit doen ze met plezier en passie en dat verdient een spotlight!

Randy volgde bij MaiDiving een proefduik voor een vakantie op Bonaire. Wat hem aansprak was de stilte onder water. In zijn hoofd staan zijn gedachten nooit stil, het water brengt hem zijn rust. Na de Discover Scuba Diving wilde hij graag zijn PADI Open Water behalen op Bonaire, waarop Vincent zei: ”Je kunt beter je brevet in Nederland halen. Als je hier kunt duiken, kan je overal duiken.”
Sindsdien is Randy niet meer weg te denken uit de duikersgroep en helpt regelmatig in de winkel. ”Zien dat mensen stappen vooruit maken vind ik echt geweldig. Iemand die met een paar tips al een hele verbetering laat zien in het uittrimmen bijvoorbeeld, vind ik bijzonder. Buiten dat help ik graag in het divecenter met de zomerdrukte. Je maakt jezelf echt nuttig en wordt enorm gewaardeerd in deze groep.”